Thanks for visiting Italia Living Villa Garda

Event

HÄNG MED PÅ ITALIA LIVINGS SPÄNNANDE EVENT

BRÖLLOP I ITALIEN

Med entusiasm, känsla och passion skräddarsyr vi på Italia Living unik bröllopskoordinering vid en av Italiens vackraste destinationer, Gardasjön. Gardasjön är Italiens egen lilla pärla. Citronträd, olivlundar, kullerstensgator och minst sagt spektakulära vyer omringas av den vackra sjön som är Italiens största.

Våra bröllop äger rum i unika villor runt sjön som är noga utvalda av oss för att kunna göra Ert bröllop så personligt som möjligt. Utifrån era drömmar, tankar och idéer vill vi guida er och skapa det mest unika ögonblicket.
I våra bröllopspaket ingår allt ifrån transport, boende, festlokal, florist, catering, fotograf, make up/hår, musik och aktiviteter före och efter bröllopsdagen. Dessa koncept vänder sig i första hand till bröllopssällskap mellan 50-150 personer.

GÖR DIN FEST OFÖRGLÖMLIG I ITALIEN

Födelsedagsfest, bröllopssemester, möhippa eller kanske midsommarfirande? Vi på Italia Living hjälper dig och ditt sällskap med festplanerna! Italienska delikatesser, spännande viner, underhållning, grill, sol och bad – allt detta och mycket mer i en oslagbar miljö vid Gardasjön. I sällskap med max 8 personer bor ni i Italia Livings exklusiva villa med utsikt över italiens vackra sjö. Här är ni omringade av vinrankor och gröna ängar. Poolen och den stora trädgården gör detta till en utmärkt plats för privata fester och unika tillställningar.

NYHET sommaren 2018!

ZUMBA OCH SANGRIA

Skaka rumpa och drick sangria med Italia Living! I år kan våra gäster boka in vårt Zumba och Sangria event. Här dansar vi Zumba tills solen går ner. Kursledare är Tamara Cusco från Kuba. Efter det serveras det äkta spansk sangria och pealla i trädgården!

GÖR NÅGOT SPECIELLT – HYR ER EGEN KOCK!

Gör semestern enklare - beställ en privat kock hem till er villa vid Gardasjön.

Vi på Italia Living ger er möjlighet att beställa en kock som förbereder en läcker middag som ni sedan njuter av hemma på den vackra terrassen i ert semesterhus.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.