Thanks for visiting Italia Living

Event

HÄNG MED PÅ ITALIA LIVINGS SPÄNNANDE EVENT

18.09.06 - 18.09.09

YOGA RETREAT

Behöver du lite skön pyssla-om-dig-tid? Vi på Italia Living erbjuder avslappning och välmående vid idylliska Gardasjön!

Häng med på 4 härliga dagar av sol, bad, god mat och yoga i lantlig och charmig idyll . I sällskap med max 6 personer bor ni i Italia Livings exklusiva villa med utsikt över italiens vackra sjö. Här är ni omringade av vinrankor och gröna ängar, en utmärkt plats att ge dig själv egentid och en riktigt energi-boost.

Under fyra dagar får ni 2 yogaklasser/dag. Kursen leds av den svenska fysioterapeuten och yogaläraren Jacob Lidström.

Till lunch serveras det italiensk buffe i trädgården. På den fria tiden erbjuder Gardasjön en uppsjö av sevärdheter och magiska platser. Varför inte ta en eftermiddag med vinprovning eller bara en italiensk glass i någon av Gardasjöns pittoreska små byar.

Från 6500 kr/pers. exklusive buffé

Från 7500 kr/pers. inklusive buffé

GÖR DIN FEST OFÖRGLÖMLIG I ITALIEN

Födelsedagsfest, bröllopssemester, möhippa eller kanske midsommarfirande? Vi på Italia Living hjälper dig och ditt sällskap med festplanerna! Italienska delikatesser, spännande viner, underhållning, grill, sol och bad – allt detta och mycket mer i en oslagbar miljö vid Gardasjön. I sällskap med max 8 personer bor ni i Italia Livings exklusiva villa med utsikt över italiens vackra sjö. Här är ni omringade av vinrankor och gröna ängar. Poolen och den stora trädgården gör detta till en utmärkt plats för privata fester och unika tillställningar.

NYHET sommaren 2018!

ZUMBA OCH SANGRIA

Skaka rumpa och drick sangria med Italia Living! I år kan våra gäster boka in vårt Zumba och Sangria event. Här dansar vi Zumba tills solen går ner. Kursledare är Tamara Cusco från Kuba. Efter det serveras det äkta spansk sangria och pealla i trädgården!

GÖR NÅGOT SPECIELLT – HYR ER EGEN KOCK!

Gör semestern enklare - beställ en privat kock hem till er villa vid Gardasjön.

Vi på Italia Living ger er möjlighet att beställa en kock som förbereder en läcker middag som ni sedan njuter av hemma på den vackra terrassen i ert semesterhus.